Известие

Collapse
No announcement yet.

147 1.6 странен шум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 147 1.6 странен шум

Колеги днеска сутринта както си тръгвам за работа паля колата сичко точно движа се и след 1км някъде се чува някакъв шум наподобяващ на шума на радиото когато не може да намери сигнал и шуми НО НЕ Е ОТ РАДИОТО чува се отпред все едно шума излиза от таблото .....
    помагаите моляви

Кажи как да ти помогнем,без да чуем шума и откъде идва,няма как
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

нали съм го описал шума идва от таблото но е силен шум не е нещо тихо

Comment

Да не би да идва по скоро от пространството около жабката.
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Ако идва от около жабката,може да е вентилатора на парното,скоро сменявал ли си филтъра на купето

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Ако идва от около жабката,може да е вентилатора на парното,скоро сменявал ли си филтъра на купето
            Той филтъра не зная каква функция има в случая ама има разни процеси които се случват там и обикновено издават подобен шум

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
              Той филтъра не зная каква функция има в случая ама има разни процеси които се случват там и обикновено издават подобен шум
              Има,защото,като е много задръстен,вентилатора започва да се мъчи,и да бучи/съска/ странно

Comment

филтър не помня да съм сменял на купето от както я имам точно съска да се едно радиото работи но пръшти и то доста силно .... идва точно от духалката на таблото отгоре

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
                  филтър не помня да съм сменял на купето от както я имам точно съска да се едно радиото работи но пръшти и то доста силно .... идва точно от духалката на таблото отгоре
                  Климатичната уредба(вентилатора който е под жабката)
                  Смени си филтъра,не зная колко е силен шума ,но моята си има шум от както я имам като запаля и след като изгася или сменям посоката на духалките, явно самото моторче си издава някакви шумове....

Comment

Вентилаторчето на датчика за температурата в копето на климатроника
                    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
                      нали съм го описал шума идва от таблото но е силен шум не е нещо тихо
                      Това описание ми е много познато - да не би шума да е нещо от рода на "дабегашвпървияспецсервиз" ама по силно, нали?
                      AR 156 2.0 JTS / SW 2003 Y

Comment

Приятел и аз го имам същия шум много е гаден като търкаляне и смущение се чува точно,и като пусна да върти въздуха вътре и спира,но понякгоа се чува едно тропане.Мисля да отворя жабката да видя,но докато не събера малко повече инфо мисля да не предприемам никакви действия.

Хора дайте съвет,малко инфо скъпо ли е да се оправи ??

Alfa Romeo 156 1.8 TS 144hp

Comment

Първоначално публикувано от kiko222 Покажи съобщение
                          Приятел и аз го имам същия шум много е гаден като търкаляне и смущение се чува точно,и като пусна да върти въздуха вътре и спира,но понякгоа се чува едно тропане.Мисля да отворя жабката да видя,но докато не събера малко повече инфо мисля да не предприемам никакви действия.

Хора дайте съвет,малко инфо скъпо ли е да се оправи ??

точно това е шума човек явно малко сме със 147 няма много инфо по случая

Comment

Аз съм с 156,но това не променя факта,че шума го има :Д просто е много дразнещ и искам да го оправя
                            Alfa Romeo 156 1.8 TS 144hp

Comment

ОК де,щом като пуснете вътрешния въздух и спира,какво ви говори,че има проблем с персния въздух,а той минава през поленовия филтър,просто трябва по често да се сменя,в БГ прахоляка е ужасяващо много.........

Comment

Working...
                              X